Емил Коен

Цачева? Тя очевидно е възможно най-нехаризматичната, най-сивата, най-лишената от инициатива и самостоятелност канидатура, една лелка, заела по силата на някакво недоразумение и най-вече защото на Б.Б. беше необходим абосолютно покорен председател на НС високия държавен пост председател на НС. Казано възможно най-меко, с тази кандидатура на ГЕРБ ще е крайно трудно да спечели изборите дори и на втори тур. Всъщност този избор показва мащаба на вътрешната криза в тази партия: единственият, който наистина може да спечели нормално тези избори, е Б.Б. Но него го е страх – да не загуби властта върху партията, върху изъпълнителната власт и върху европейските пари. Най-накрая – панически го е страх от поражение. Е, да им е честита на ГЕРБ възможно най-слабата кандидатура, която можаха да извадят. Да са решили да се самоубият политически не ми се вярва, но е възможно да са изпаднали в състояние на невменяемост поради страховете на Б.Б. Е, за всичко това предстои да се плаща и това без съмнение е повратна точка в бавния залез на ГЕРб, който наблюдаваме след края на първото пръвителство на Б.Б. А една от най-страшните, макар и хипопетични цени, е реалната възможност Каракачанов да спечели на балотажа. Тогава Бог да пази България!

Любка Качакова

Русата жена май ще е моята Филипа.. Или някое друго дете …
Надежда всяка оставете … Ванга е имала друго предвид май..

Рада Александрова

А вие да не искате ББорисов да избере за президент някой интелигентен човек, та съпоставката да е унищожителна за него. Ето, избрал си е една проста леля, дето за нищо не става и простащината й личи откъдето и да я погледнеш. Ето, това е лицето на нацията!После не питайте защо децата бягат. Позорът на България продължава, абсурдът – също, ако бях по-млада и аз нямаше да остана тук!

Златка Цвеева

Голямата тайна няма що,тайната дето не беше никаква тайна Цецка Цачева е кандидата на Герб за президент! Смях в залата

Теодора Енчева

Майка? На нацията? Президентът е лидер по буквата и по духа на Конституцията! И това е достатъчно! И метафората за този пост е баща на нацията, синоним на водач, лидер и подобни!!!

Соня Колтуклиева

Ако Цецка Цачева не спечели на първи тур, Кристалина Георгиева ще я замести на балотажа…Че то какво излезе от изказването Му?! Единствено Цецка Цачева е абсолютно безполезна и с преминаването й на друг пост нищо няма да се оголи.

А как цъфна ГЕРБ – ТУК