Нова кампания стартира Ротаракт Пазарджик – Бесапара. Тя е именувана RotaWheels и цели  да осигури на трудно подвижните, лежащо болните, инвалидите, възрастните хора и изобщо хората с увреждания по лесен достъп до инвалидни колички за техните нужди.

Кампанията RotaWheels има за цел да предостави инвалидни колички, проходилки и други аксесоари, необходими в ежедневието на  всеки, човек който за пълноценното извършване на всекидневните си дейности има нужда от помощни средства (инвалидна количка) .  Насочена е към всички хора, които се нуждаят от технически помощни средства докато чакат одобрение от Общината. Помощните приспособления се дават за временно ползване срещу попълване на формуляр и даване на символична такса, която се връща след определения период на човека, използвал помощното средство.

Кампанията е подкрепена от няколко аптеки и болници в област Пазарджик, като на всяко от тези места можете да намерите най- важната информация както и телефони за връзка.

Всеки от град Пазарджик и областта, който има нужда или иска да помогне на свой близък или познат, може да се свърже с нас, като се обади на 0885309009 или 0897833935 и зададе своите въпроси и искания. Може да го направите всеки делничен ден в рамките на работното време от 9.00 до 19.00 часа.