Кандидатите за президент и вицепрезидент на Реформаторски блок Трайчо Трайков и ген. Съби Събев идват на посещение в Пазарджик. Срещата  с обществеността ще се проведе на 21 октомври, петък, от 12.30 часа, в залата на Художествената галерия. Кандидат-президентската двойка ще бъде посрещната от народния представител от Реформаторски блок Бойка Маринска.

Подаръкът, който ще му бъде връчен при посрещането на паркинга на хотел „Тракия“ от Младежката организация на Движение България на гражданите е с посланието на Мартин Лутър Кинг – „Времето винаги е правилно, когато искаме да направим правилното“.

В рамките на инициативата кандидатите за президент и вицепрезидент ще изложат своята програма. По време на дискусията гражданите ще могат да зададат своите въпроси към тях. В програмата на посещението ще участват лидерите на партиите от Реформаторски блок, както и представители на блока от цялата пазарджишка област. По-късно Трайчо Трайков и ген. Съби Събев ще се срещнат с избиратели в центъра на града.

Програма на визитата

12.00-12.15 ч.- Пристигане на кандидат – президентския автобус в центъра на града /паркинга на хотел „Тракия“. Посрещане.

12.30-13.30 ч. –  Среща с обществеността /залата на Художествена галерия/;

13.30-13.45 ч. –Пресконференция /залата на Художествената галерия/;

13.45-14.45 ч. – Среща с избиратели в центъра на гр. Пазарджик.