Ана Гройс, PZdnes.com

За първи път Пазарджик ще посрещне на своя територия атрактивното мотор шоу „Полицейска академия“. От петък до неделя пазарджишката публика ще се наслади на живо на каскади с мотори, АТВ-та, коли, бусове, акробатика върху мотори и много други. Сцена на зрелищното представление ще стане автопазара в квартал „Ставропол“.

Създател и продуцент на „Полицейска академия“ е Иво Долапчиев – професионален шофьор и каскадьор. Шоуто е не само демонстрация на каскадьорски умения. Представлението има и сюжетна линия – доброто побеждава злото. Основният сблъсък е между полицията и бандитите, а целият спектакъл, който ще видят зрителите наподобява снимките на истински екшън филм … на живо, разказа за PZdnes водещият и PR на шоуто Росен Янчев.

Ководещ на участника от Х фактор ще е Цвети от дует „Експоуз“. Свежото попълнение в екипа на „Полицейска академия“ е Анна-Мария Генчева. За представлението в Пазарджик пристигат гости каскадьори от Плевен, София, Велико Търново, Перник, както и Диего Родригес от Испания. Началото на спектакъла е 19:00 часа.