Нов екшън събуди тази сутрин жителите на ул. „Дунав“, млад мъж с въздушна пушка с оптичен мерник простреля в краката жителка на квартал „Марица“. Улиците са пълни с патрулки, а злосторникът бе заловен минути след като рани младата жена. Тя тръгнала да пазарува от магазина, когато той се прицелил в нея.

Жената е откарана в Спеша помощ, където ще бъде обработена раната ѝ. Няма опасност за живота ѝ. Хората от квартала предполагат, че стрелецът е наркоман.

06%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%ba%d0%b01

Все още не е минал вторият оглед след снощната трагедия, когато неизвестни засега лица зверски убиха двама пенсионери. Асен и Василка Илиеви, били изненадани от нападателите си около осем и петнадесет вечерта. Съседите им предполагат, че Асен, който е на 77 години се е опитал да избяга от нападателите си и е бил наръган в двора, докато Василка, на 68 г. е била разпорена с нож вътре в къщата.

Домът им е запечатан, а отвън се  енасъбрал почти целият квартал. Асен и Василка имат три деца, най-голямата от тях е дъщеря им, която е омъжена в Алеко Константиново. Двамата им синове, заедно със семействата живеят във Финландия.