Първият на българския пазар онлайн магазин за хранителни стоки от САЩ отваря „врати“ днес във виртуалното пространство. За да достигнете до всичко, което бутикът ви предлага, е достатъчно да кликнете на https://iamerica.bg/ Традиционни американски храни като смес за палачинки, пудинг, желе, сосове, супи са само малка част от селекцията на качествени хранителни продукти. Всичките са лесни за приготвяне, с гарантиран автентичен, много американски вкус. Ако сте решили да експериментирате и да откриете нова култура на хранене, копнеете да разнообразите стандартните вкусове, на които сте привикнали и даже леко ви отегчават, сте на правилното място.Може би сте били в Америка? Или сте се върнали от бригада, но ви липсват кленовият сироп, палачинките, супите Campbell? Ние сме се погрижили да се появят в кухнята ви само след няколко кликвания. Тук ще откриете над 200 продукта, които не се намират в българските магазини. Всички те са прецизно селектирани, с гарантирано качество и произход. Постарали сме се да получите тези продукти на най-добрата цена, лесно достъпни с директна доставка до вратата ви.В какво вярваме:Нашите ценности са това, което ни вдъхнови на първо място да създадем I america. Основната движеща сила на нашия механизъм е вашето щастие и удволетвореност. Жадуваме да сте доволни и усмихнати от нашите продукти. Те да улесняват вашето всекидневие, а ние чрез почтеност, отговорност, страст, смирение и фокус върху успеха, да създаваме една жизнена фирмена култура, където идеите могат да цъфтят и хората могат да преуспяват.Нашите ценности са част от ДНК-то ни. Те ръководят начина, по който работим с нашите бизнес партньори, както и един с друг. Вярваме, че щастието идва от вътре, затова живеем и работим в хармония за вас – нашите клиенти.

Какво ни води напред:

Любов – любовта към храната, към простичкия начин на приготвяне, към вкусът, който е трудно откриваем и нов. Любовта към семейният уют, неделите, делничните вечери, когато се събираме около масата заедно.

Страст – ние искаме да си останем завинаги влюбени във вас и се вдъхновихме да създадем бързо и удобно преживяване и пазаруване , бърза доставка, и разбира се, усмивки. Казват, че щастието е да правиш нещо за другите. Страстта да го правим за вас е водеща в Iamerica.

Простота – знаем, че едно нещо , за да е хубаво, не е нужно да бъде трудно и сложно. Затова вярваме в простичкото удоволствие на храната, която предлагаме. Вярваме, че не трябва да ви е трудно с поръчката, с доставката, че не се ангажирате и мислите за нея. Затова улеснихме процеса и ще се грижим да сте добре от първия ви досег с нас, чак до неделната сутрин с палачинките. Простите удоволствия в живота, като че ли са най-сладки …

Уважение – създали сме си го помежу си и се уповаваме на него във всяка една стъпка, която правим в компанията, защото вярваме, че вие ще го усетите – че всичко е направено с много любов и уважение към всеки един от вас.

Сайтът ще приеме и вашите предложения за нови продукти, ако имате предпочитания, които не откривате на „стелажите“. И сега – приятно разглеждане на магазина.

Не пропускайте да погледнете и нашите предложения с рецепти ТУК , а също така да добавите и своите, като ти ги изпратите на info@iamerica.bg