На 08.12.2016 г. /четвъртък/ от 18.30 в Младежки дом – Септември ще се състои представление на атрактивната комедия „Жена ми се казва Борис“, на Театрална формация „Мелпомена” и Драматичен театър „К. Величков“ – Пазарджик. С представлението, в което участват плеяда от именити актьори ще отбележим една успешна година.
Усмихнете се широко със Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, П. Петков – Шайбата, Диана Любенова, Жанина Дончева и невероятната Ернестина Шинова.
Анотация: Никой няма да иска да се окаже в положение, когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да и разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж (Станимир Гъмов) спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис (Румен Угрински). “Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.

ЦЕНА НА БИЛЕТИ: 12лв.