03%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0
С два златни и бронзов медал се окичи днес малката Дара Стоянова от Пазарджик, която взе участие в Akademic Winter Cup Sofia.
Състезанието се провежда днес и утре в столицата, като в него участие ще вземат 25 клуба от 16 държави. Утре, в турнира ще се включат Илиана Капитанова и Гергана Синапова.
Беше много напрегнато, защото до последно нямаше оценки и не бяхме сигурни, а и конкуренцията беше голяма, споделя майката на Дара – Зоя Стоянова.
Въпреки че нашият клуб не е имал свой представител в журито Дара успя да се пребори с конкуренцията и да завоюва победа за пореден път.
Припомняме, че Дара Стоянова стигна до финала на „Бълария търси талант“, като изпълнението ѝ ни пренесе в една екзотична приказка и ни остави без дъх.
Тя беше представена на сцената от великата Нешка Робева. На състезанието днес Дара бе придружена и от своята звездна треньорка Величка Петкова, която с много труд и вдъхновение гради своя успешен екип от гимнастички в „Диляна Прима“. Нейна възпитаничка е и златното момиче Ренета Камберова.