Дамата, която седна с номер 330 и стана част от постигането на рекорда за книгата Гинес поставен вчера от Ваня Иванова в СЗ“Васил Левски“ в Пазарджик е Елена Кристиано. Тя е собственик на Christian of Roma и е ексклузивен представител за България  на световно известни брандове като Алфапарф Милано, Роланд, Бес и още 15 компании от Италия, Япония и други. Фирмата стана и спонсор на събитието.

Фирмата е създадена от съпруга ѝ  Гаетано Кристиано още през 60-те години в Италия, търговската марка продължава да се развива и днес в сектора на красотата,  професионалните продукти и оборудване за фризьорски и козметични салони.

05%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%be2

„Хареса ми една песен и реших, че това е моят език. Подиграваха ми се, че нося макарони в чантата си, но аз, вместо на уроци по литература, ходех на италиански с парите, които родителите ми даваха. Представете си, че това става в родното ми градче Ракитово. Аз сама си намерих учител в Пазарджик, научих езика и се явих за сертификат в университета. Като взех диплома, отворих преводаческа фирма и така съдбата ме срещна с моя съпруг Гаетано Кристиано на един панаир“, разказва Елена и уверява младите, че ако вярват в себе си и имат дух, няма начин да не успеят.

Собственикът на Christian of Roma  Елена Кристиано притежава ръкавиците на Кубрат Пулев. С тях боксьор номер едно на България се е подготвял за най-важния си мач в кариерата – битката с Владимир Кличко. Спортните реликви бяха разиграни на благотворителен търг през декември 2014 г. по време на коледния бал на  Ротари клубовете в Пловдив. Тренировъчните ръкавици са подарени с автограф от Кобрата за благородната инициатива и осветени в храм „Свети Николай” в Асеновград.

Няколко камери наблюдаваха поставянето на рекорда на Ваня Иванова вчера, от различни страни. Записите ще бъдат изпратени в „Гинес“ за удостоверяване на постижението.