Липсата на една от най-известните български поп групи не беше безпричинна. През пролетта на 2016 година вокалът на Мастило – Вики Терзийска –  стана майка на прекрасна малка госпожица. Само 6 месеца след появяването на Маргарита, Вики е готова да излезе на голяма сцена и да продължи започнатото от миналата есен.

В събота вечер домакин на четвъртия за този месец концерт ще бъде Пазарджик. Началният час на концерта е 19:30, а мястото Големият салон на ДКТ “Константин Величков”. Концертът е част от програмата на общината посветена на Рождество Христово и „Коледен Пазарджик“.

В края на миналата година Мастило реализираха супер успешното турне “Виж ме пак” в повече от 10 града в България. Упехът беше забележителен – препълнени зали и клубове, усмихната публика, много пеене и танци, безкрайни бисове и ръкопляскания.

И тази есен Вики и Десо решиха да не изневеряват на традицията и да зарадват своите фенове.

Сцената отново ще изглежда впечатляващо със специално разработена мултимедия от най-добрите професионалисти в областта на 3D мапинга в България.

Мастило ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години.

Освен основните членове на Мастило – Виктория Терзийска и Десислав Данчев, към групата ще се присъединят и Краси Тодоров – пиано, Васил Вутев – барабани и момичетата от ЛА ТИ ДА.

Концертите на Мастило са динамично звучене, завлядаваща мултимедия и носят много любов и усмивки!

Билети можете да закупите от мрежата на Eventim, касите на бензиностанции OMV и на място от касите на залите и клубовете. Входът е свободен.

16%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d0%b8

Лицето на българската поп-рок група „Мастило“ е Виктория Терзийска. За известно време през 1998 г. Вики е била вокал на група „Спринт“, но от 1999 е вокалистка на Мастило. Освен като вокалистка, Вики става известна и като водеща на музикалната класация „Форте“ по БНТ.

Вики е и текстописец на „Мастило“, зодия Телец, родена на 3.05.1979 г. Дамата на групата е с едни гърди напред и по отношение на образованието, защото може да се похвали не с едно, а с две висши. След като завърши Журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ Вики сбъдва и мечтата на родителите си юристи и в момента завършва Право в същия университет. Независимо от това обаче музиката е единственото нещо, което истински и дъблоко вълнува изпълнителката. Вики признава, че се чувства страхотно в компанията на останалите четирима млади и талантливи мъже членове на групата. Когато е на сцената пък тя се зарежда с огромни количества позитивна енергия, за което е благодарна на многобройните фенове на „Мастило.“

Групата е създадена през 1999 г. в София и тя е сред най-успешните български поп-рок групи. За това недвусмислено говори фактът, че имат зад гърба си вече 17 годишна история. Най-големите хитове на Мастило са пилотният сингъл „В двореца съм сама“ и песните „Моите кафеви очи“ и „Онова момиче“, подкрепени от парчетата „Така приятно е със тебе“, „Памуковите облаци“, „Малките неща“.