Астрологичните карти на Йорданка Игнатова от Пазарджик сочат, че най-правилният избор на страната ни е да няма предсрочни избори. За анализа си тя ползва данните за създаване на страната ни, които дава ректорът на Московската академия по астрология Михаил Левин, според когото страната ни е била създадена на 24 април 680 г., а като начален час сочи 23.56.

16%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b0

През 2016 година в годишният хороскоп на България се вижда промяна на държавният глава – президента, който няма да бъде представител на ГЕРБ, а от опозицията и военен. Няма да се спирам на този факт, който разгледахме преди, казва астроложката.

Освен това правителството ще подаде оставката си след две годишно управление. Прогресивният МС е в съвпад с планетата Марс в шести дом – работещото правителство, премиерът – подава оставка. В същият хороскоп се вижда Прогресивното Слънце е в съвпад с наталната Луна. Но Прогресивната Луна все още е в период на последна четвърт и до две години ще настъпи прогресивното НОВОЛУНИЕ.

Какво означава това: премиерът избързва в подаването на оставката. За България алтернативите са – назначаване на две временни правителства и избори през април. Но когато стане действителното Новолуние, а това ще бъде след около две години – отново се очертават избори.

ДРУГАТА ВЪЗМОЖНОСТ Е СЪЗДАВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО ОТНОВО С ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ И ПОДКРЕПА ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И НАСТОЯЩЕТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, А ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ. ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ, КОЙТО ПРЕДНАЧЕРТАВАТ И АСТРОЛОГИЧЕСКИТЕ КАРТИ.

Защото дори да има избори през април, нито една партия няма да има мнозинство да създаде самостоятелно правителство и разногласията ще доведат отново до нови избори след две години. Явно е, че всяка партия ще иска да вземе властта, но няма да имат необходимото мнозинство.

А защо е необходимо да се правят излишни разходи в една бедна България, когато в следващите две години междупартийните конфликти и при двата случая ще бъдат остри и трудно преодолими. На последните избори ПФ и РБ привлякоха повече електорат и това дава възможност за споразумение и ново правителство с премиер, който да изкара мандата си – още две години/ Слънце в съвпад с Луната и то в 12-ти дом /.

Настоящето Народно събрание има потенциал да довърши работата си, като се заемат със законите за корупцията / ще се наложи от президента /въпросите от референдума на Слави Трифонов, съдебната система и престъпността. На партиите трудно ще им бъде да се разделят с големите си субсидии, но те са едни от най-високите в ЕС, а за България означават излишни разходи и много партии стремящи се да ги получават. Но ще се наложи да ги намалят поне на половината.

Избирателният кодекс ще бъде променен, но по отношение на мажоритарната избирателна система вероятно няма да се стигне до съгласие в НС и ще се стигне до въвеждане на смесена такава.
Въпросът за мигрантите няма да бъде разрешен окончателно тази година, казва Йорданка Игнатова.

Ще има нелегално преминаващи, защото възможността за строг контрол по границите не е по възможностите ни. ЕП ще наложи някои изискваня, които няма да бъдат особено приемливи за страната ни.
Банковата система все още остава проблем за държавата ни, но почти 90% от тях са чудестранни или с чуждестранно покровителство.

В прогресивният хороскоп на българския етнос банковата система е представена в 12-ти дом, а в соларния за 2016г / на база 10-ти Ноември 1989 г /е в знака Скорпион. Ще се наложат да се започнат някои промени, които да прекъснат доста порочни практики, които са валидни само за България и ограбват бедният български народ, но може мерките да си останат само на база говорене и планове,а не решителни действия, защото 12-ти дом си е 12-ти дом – скрито и не действено.

Транзитиращият все още Плутон през асцендента на България потиска народа от вихрещата се корупция по върховете на управлението,парламента и престъпността. Вероятно ще се наложи да изчакаме още две години да настъпи новолунието за България, а още и някоя друга година прогресивната Луна и Слънцето да преминат асцендента на страната, а Уран планетата на промените да навлезе в знака Телец, който е Слънчев знак за България и се свързва с финансиране на селското стопанство и повишен интерес към обработването на земята, прегрупирване на опозиционните партии и нови избори, вероятни са бунтове от страна на народа против начина на управление и оформилата се аристокрация или по – точно олигархия.

А по отношение на съдебната система се очакват стабилни промени към края на 2018 година, когато имаме възвръщане на планетата Сатурн в девети дом от картата на демократична България / 10-ти Ноември 1989 г /, защото той управлява съдебната система, а от там и промени в управляващата власт.
Планетата Сатурн първо ще премине през съвпад с наталният Уран, който ще наложи стабилизиране на железопътният и въздушен транспорт.

Транзитиращият Уран в картата на етноса / 680г / ще премине през наталното Слънце, което дава възможност за увеличени приходи в хазната, а от там и финансирането на селското стопанство,железопътният и въздушен транспорт- приватизация на този вид транспорт. Приходите се увеличават, а от там и изискванията на хората за повишени доходи.

През 2016 г започнаха промените в здравната система, те ще продължат и през 2017 година, но в съвсем друга нова насока. Миграцията на българи да работят в чужбина ще продължи предимно от две категории : специалисти и ниско образовани без специалности, но в по ограничено количество.
Но най-важното е не се ли работи по отношение ликвидиране или поне снижение на корупцията и престъпността – няма да има увеличение на чуждестранните инвеститори.

Ако няма промяна в здравеопазването, съдебната система, банкова система и образованието – след две години се очакват бунтове и стачки, смяна на правителство и управляващи. България и е предопределено развитие на селското стопанство, животновъдството и леката промишленост. Това са насоките за просперитет. Тук трябва да се насочат усилията на управляващите, казва Йорданка Игнатова.