От 17,30 часа в зала „Маестро Георги Атанасов“ в Пазарджик, учениците от Профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков”, имат удоволствието да ви поканят на благотворителни Коледен концерт и базар, съобщи директорът Иванка Ваклинова.

Средствата, събрани от творенията от сръчните ръце на Аксаковци и от поканите, на стойност 1 лев, ще бъдат дарени на Областния съвет на БЧК-Пазарджик за пострадалите ни сънародници в Хитрино. На концерта ще присъства и инж. Живко Дишков-председател на Областния съвет на БЧК в Пазарджик, на когото учениците ще връчат още същата вечер събраните средства.

В програмата нашите гости ще се насладят на изпълненията на представителните танцови състави „Чавдар” и „Албена”, в които от години участват ученици на „Аксаков”, ще се потопите в магията на Коледа с постановката „Весела коледа с Аксаковци”, ще бъде представен и обичаят „Коледуване”, поясни Ваклинова.

Шест ученици от 8 до 12 клас на Профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков” ще поздравят гостите си на шест различни езика. Очакваме ви, днес от 17,30 часа в Зала „Маестро Георги Атанасов“, с пожелания за Споделена Коледа и успешна Нова 2017-та година!