На 29 декември, от 18 ч. в залата на читалището в Пещера предстои концерт на трио „Тенорите“. В случай, че сте имали шанса и удоволствието да ги чуете на живо, както впрочем единствено се изявяват, у вас няма да остане и сянка на съмнение, че професионалното, класическо българско трио „Тенорите“ е уникално.

За тях казват, че съчетават класически гласове, изисканата и елегантна визия, съвършеното и романтично звучене. Кирил Илиев сля гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители – Кирил Илиев – тенор, Александър Господинов – тенор и Илиян Недев – тенор, в богат и цветен репертоар от класическа и поп, българска естрадна, руска, възрожденска и джаз музика.

Определят ги като момчетата с вълшебни гласове. Носители на много награди от певчески конкурси. Имат издадени 3 диска: „Безкрайна хармония”- с любими класически арии и канцонети и „Руска класика”-вечните руски песни-„Калинка””Смуглянка””Катюша” „Коробейники” и други.

По време на концерта се предлагат и двата диска на „Тенорите“ – с класическия репертоар и руската класика отделно. След това могат да се вземат автографи и да се направят снимки с гласовитите момчета.

Входът за концерта е свободен.