От 19 ч. днес в Младежки дом – Пазарджик предстои редовното издание на Шоуто на Дядо Коледа. В епизод 14 предстои да видим „Референдумът на Дядо Коледа“,  а ето какво анонсират създателите на спектакъла:

„Дядо Коледа е тръгнал на обиколка из Галактиката, за да агитира всички нейни обитатели да подкрепят инициирания от неговия екип Референдум. По време на срещите си с малки и пораснали, послушни и непослушни деца, Той се сблъсква с проблемите им, опитва се да ги разреши на място, а когато това е невъзможно, разговаря с тях, за да им даде самочувствие и вяра. Дава им да разберат, че точно Те със своя глас могат да разрешат бъдещето на Галактиката и да я извадят от продължаващата вече цяло хилядолетие Глактическа криза…“

23%d0%b4%d1%8f%d0%b4%d0%be

Това е отключващото събитие в тазгодишното издание на „Шоуто на Дядо Коледа“, което ще бъде представено за 14-ти път от обновената трупа на Младежки театър „Приятели“ към Младежки дом Пазарджик.

Ще имате удоволствието да се насладите на световни телевизионни звезди и формати. Сред гостите на шоуто са Джъстин Тимбърлейк, Ариана Гранде, Джеси Джей, Ники Минаж, Дивна, Миро, Криско и др… „Зелка или не“, „Не кака, Госпожо!“, „VIP Christmas Brother“ са само част от забавните предавания, които ще ви забавляват, ако дойдете днес в Младежки дом Пазарджик, Голямата зала.