20 деца на възраст между 4 и 16 години, получиха мечтаните подаръци благодарение на свои благодетели. Всяко от децата бе писало писмо до добрия старец, за да сподели своите мечти. Най-малките момичета си пожелаха бебета с колички , а за по-големите козметика и уреди за коса. За най-малките момчета коли и камиони, за по-голямите тротинетки и скейт бордове, а за най-любознателните конструктори и 3D пъзели.
Най-малките получиха и два чувала с плюшени играчки и книжки. За нуждите на децата и дома местна фирма дари и сушилня за дрехи,  млади жени от Пазарджик дариха микровълнова печка.
Щастливото събитие се състоя навръх Коледа в Дома за деца лишени от родитеска грижа в Лесичово.
Всичко започва преди месец в приятелски разговор между двамата организатори Димитър Попов и Георги Шахънов , които решават, да съберат млади хора за една благородна кауза да зарадват и подарят усмивки за Коледа, на деца в неравностойно положение. Благодарение на социалните мрежи, призивът на младите мъже достига до техни приятели от целия свят. След големия успех на всички млади хора включили се в каузата, организаторите се зарекоха, че това няма да остане единственото подобно начинание, а само началото на поредица от благотворителни акции.