Надсвирване на оркестър „Красен“ и оркестър „Сияние“ е предвидено тази нощ в центъра на Пазарджик, жителите и гостите на града решили да прекарат последните минути от тази и първите от Новата година на Тортата, ще имат възможност да чуят и приветствието на кмета Тодор Попов в полунощ. Концертът започва в 23 часа.

Вторият град в областта, ръководството на който е предвидил тържество на площада е Септември. Много музика, греяно вино и мезета ще има за всички, дошли да се веселят на площада. DJ Ники Джи ще се погрижи за доброто настроение на присъстващите. Точно в 00.00 часа кметът на Община Септември Марин Рачев ще поздрави жителите и гостите на града с настъпването на 2017-та година и ще вдигне празнична наздравица, с хората дошли да се веселят на площада. По традиция настъпването на Новата година ще бъде съпроводено и с огньове и празнични илюминации.

Кметство Калугерово кани жителите и гостите на селото заедно да посрещнат новата 2017 година! Заповядайте в центъра на Калугерово в 00.00 часа, където кмета на Калугерово Иван Лазаров ще поздрави жителите и гостите на селото с настъпването на 2017-та година .След което да се хванем на новогодишно хоро и да отпием от греяното вино на кмета. – апелират от кметството.

Припомняме и това, че във Велинград Радонова баня, Кална баня и Синя зона  ще работят безплатно на 1 януари.