Плацът на Автогарата, паркингът, секторите, както и подходите към транспортното съоръжение в Пазарджик са почистени. Движението на пътниците и автобусите се осъществява безпроблемно. Чакалнята е отоплена.

Сайтът на АПИ се срина, а телефонът за актуална информация „работи“ на режим изчакване. Въпреки това диспечерите на Автогарата поддържат непрекъснат контакт с шофьорите на превозните средства и подават актуална информация на всички пътници. Първият за деня курс на автобуса от Пазарджик за Велинград в 08:30 часа беше отменен от превозвача Чепиноавтотранспорт, заради натрупания сняг в курорта.

Автобусите от Благоевград и Гоце Делчев се движат с около 30 мин. закъснение. Въпреки, че от пътната агенция обявиха снощи, че е затворен пътят Велинград – Юндола – Якоруда, автобусите се движат по трасето и не се налага да ползват обходни маршрути. Автобусите от Кюстендил и Девин се движат с около 10 минути закъснение. Автобусите по останалите направления се движат по график. Всички тролейбуси се движат по график. Автобусите от градския транспорт също. Над 20 превозни средства обслужват жителите и гостите на града в този момент.