С тържествен водосвет за здраве и благополучие, народни хора и солидна почерпка жителите на пазарджишкия блок на ул. „Дунав“ 2 отбелязаха приключването на санирането на дванадесет етажната сграда.

IMG_7273

Фирмата изпълнила проекта е „Еко Хидро 90“ и нейните собственици присъстваха на тържеството. Семейство Делчеви получиха благодарности, че част от нещата по ремонта не са били включени в програмата и те са ги изпълнили за своя сметка, адмирации имаше и за техниците.

Домоуправителят на блока Георги Спасов не скри радстта си от това, че неговите съседи са откликнали и документите за участие в програмата за Енергийна ефективност са постъпили сред първите в общината.

IMG_7276

Той благодари на кмета Тодор Попов за бързата и адекватна реакция по отношение на документацияа, която е била предвижена скоростно, а сградата – санирана. В знак на благодарност градоначалникът получи и символичен ключ, а думите на живеещите в зданието бяха, че кметът винаги е добре дошъл при тях. Ето какво още каза домоуправителят – ТУК

IMG_7278

От своя страна Тодор Попов им благодари за това, че не са се поддали на манипулациите от старта на програмата и са се доверили на общината. Първите винаги трябва да са на почит, каза той. Заради това аз съм тук днес, благодаря ви за доверието и още – ТУК

IMG_7286

IMG_7284IMG_7288IMG_7318IMG_7289 IMG_7298