Нов цех за сладкарски изделия беше открит в Септември. Той е собственост на Ваня Крумова, която се занимава с този бизнес повече от 20 години. Освен всякакъв вид дребни сладки, в новооткрития днес цех ще се произвеждат и закуски.

01септември1

Над 15 нови работни места ще бъдат открити с появата на цеха, съобщи Ваня Крумова. Сред гостите на мероприятието за освещаването на новите съоръжения бяха кметът на Общината Марин Рачев, зам.-кметът Даниела Малешкова, общинският съветник и строителен предприемач от Пазарджик Евтим Янев и други.

01септември

Водосвет за откриването на цеха пък отслужи отец Йордан Василев. „Радвам се, че с това надграждане от страна на Ваня Крумова се забелязва едно развитие в нашия град. Дай Боже това да продължи и за напред. Вярвам, че кмета ще покани и други бизнесмени да реализират предприемаческите си намерения за да се открият още нови работни места за хората от града и региона”, отбеляза в пожеланието си след водосвета отец Йордан. Той допълни още, че тази година тръгва на добре. „През последната седмица направих кръщенка, венчавка, освещаване на нов магазин, а днес пък освещаваме и нов цех”, заяви свещеник Василев.

01септември2

На свой ред кметът Марин Рачев поздрави Ваня Крумова за новата инвестиция и й пожела успех. Той изрази надеждите си, че тя няма да спре дотук в разширяване на основния й бизнес, в който са заети над 70 работници и служители. Кметът Рачев поздрави за перфектно свършената работа и строителят на проекта Евтим Янев. Днешното освещаване на цеха за сладки и закуски съвпадна с рождения ден на кмета на Общината Марин Рачев, който почерпи по този повод всички присъстващи на събитието домакини и гости.

01септември3