07сийка вълчева1

Концерт на Кристиан Костов, със специалното участие на Лазар Вълчев, Емил Петров и певците на клуб „Естрада“ ще се състои на 16 февруари, от 19 ч. , в Младежки дом – Пазарджик.

Събитието е посветено на невероятната Сийка Вълчева, неуморната ръководителка на клуб „Естрада“. Поводът е нейната 60 годишнина, а това, което ще се случи на сцената е тайна, тъй като трябва да изненада дамата, която създава звезди и открива младите певчески таланти на Пазарджик.

Участниците:

Кристиан Костов дебютира със сингъла „Не си за мен“ през октомври миналата година. Талантливото момче с българска кръв първо покори публиката в Русия, където стана финалист в „The Voice Kids“, а само година по-късно емоционалните му изпълнения го превърнаха във фаворит в родния X Factor.

Първият солов проект на Кристиан има естествен потенциал за успех и извън България. Затова „Вирджиния Рекърдс“, компанията-продуцент на 16-годишния изпълнител, са приготвили и английска и руска версия. Английското заглавие на парчето е „You Got Me Girl“, а руското „Ты Мой Огонь“.

Лазар Вълчев и Емил Петров са част от откритията на Сийка Вълчева, те са хората донесли най-много награди за града ни след поредица участия в национални и международни конкурси. Ще припомним и това, че Лазар е син на Сийка Вълчева, но и национална музикална звезда. Именно той е създателят и изпълнителят на редица хитове, а освен като певец се справя отлично и като водещ. Креативният млад човек е съучредител и на пазарджишкия „Плюс Фестивал“, а съвсем скоро ще се изяви и като водещ на концерта на Любо Киров, Деси Добрева, Мария Илиева и Михаела Филева в Лондон – ТУК

 

 

 

Входът е свободен.