В деня на любовта и виното шефката на „Клуб Естрада“ Сийка Вълчева бележи 60 годишен юбилей. Сред първите които я поздравиха днес бе и нейният син – Лазар. Пожелавам ти да си все така жизнена, усмихната, здрава, успешна и да вдъхновяваш младите певци, както направи с мен! – написа той във фейсбук.

Към пожеланията на стотиците приятели и почитатели на Сийка Вълчева се включваме и ние, като пожелаваме здраве, късмет и много вдъхновение!

Всеки, който желае може да поздрави Сийка Вълчева лично, но на 16 февруари, когато от 19 ч. предстои празничният концерт организиран от Младежки дом – Пазарджик. Специални гости на събитието ще бъдат изпълнителите Лазар Вълчев, Емил Петров и изгряващата звезда Кристиан Костов, който ще бъде акцент на програмата.

Водещи ще бъдат Лазар Вълчев и Александър Иванов. Сийка Вълчева ръководи школата по вокално пеене. През клуба минават много млади хора, осмислящи свободното си време като дават воля на таланта и творческите си желания. За част от тях музиката се превръща в професия, каза директорът на Младежки дом – Пазарджик Инна Церовска.