Новата лекция на акушер-гинеколога д-р Здравко Минев в „Училище за бъдещи и настоящи майки – супер мама, супер бебе“ към  Комплекса за социални услуги в града ще се проведе на 27-ми февруари от 17,30 часа в залата на комплекса в Пазарджик.  Лекцията ще е на  тема „Оперативно или нормално раждане. Предимства и недостатъци“, но освен насоки за избора на раждане – нормално или със секцио, бременните ще получат и  съвети, отнасящи се  за периода на цялата бременност:  хранене, двигателна активност, прегледи, изследвания и т.н.

Д-р Минев е акушер-гинеколог с тридесетгодишен стаж. От десет години практикува и като репродуктивен специалист в СБАЛГ „Селена“. Освен в инвитрото, д-р Минев специализира и в посока лапароскопия и хистероскопия. Той е един от създателите на клиника „Селена“ и най-успешният инвитро-специалист в Южна България.

Лекциите при „Училище за бъдещи и настоящи майки – супер мама, супер бебе“ към  Комплекса за социални услуги са безплатни. Освен тях, за бъдещите майки има лекции от акушер (всеки понеделник от 20 март ) и часове с йога за бременни (всяка сряда), също безплатни.