20избори20117Листата за 13 многомандатен избирателен район на ПП ГЕРБ бе представена днес в Пазарджик. Това стана в пленарната зала на централата на партията в областния град. Преди пресконференцията, която бе открита от областния координатор Найден Шопов, всички, общо 18 -сет кандидат – депутати присъстваха на тържествен водосвет в катедралния храм на Пазарджик – „Успение Богородично“. 

В днешния ден православните християни почитат празника Сирни заговезни, който е и ден за даване и искане на прошка.

26герб 26герб2

Водач в листата на ПП ГЕРБ е Екатерина Захариева. Чуйте какво каза тя – ТУК

IMG_7752

Екатерина Захариева е от Пазарджик, завършила е езикова гимназия „Бертолт Брехт“ с немски език. Магистър по право е от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Има редица специализации, част от които във Висше училище по администрация ЕНА в Париж, Европейска комисия за демокрация чрез право – Венецианската комисия в Триест, Италия и др. На 18 декември 2015 г. е избрана  за министър на правосъдието в кабинета Борисов 2. От 2009г. до 2012 г. е била зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета Борисов-  1. На 23 януари 2012 г. е назначена за главен секретар на Президента Росен Плевнелиев, а по-късно заема поста на Началник на кабинета на Президента. От 13 март до 29 май 2013 г. е вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството в първото служебно правителство.

От 6 август до 7 ноември 2014 г. е вицепремиер по икономическата политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране във второто служебно правителство. В периода 2003 г. – 2009г. е била юрисконсулт и директор на Правната дирекция в Министерство на околната среда и водите. Преди това е работила като адвокат. Владее немски и английски език.

Под номер две в бюлетината е Димитър Гечев от Велинград. 

IMG_7754

На 34 год. с висше образование. Бакалавър по бизнесадминистрация .Завършил е Европейско висше училище по икономика и управление Пловдив. Народен представител в 43-то Народно събрание. Участва в постоянните парламентарни комисии по земеделие и храни и по труда, социалната и демографската политика. Общински ръководител е на ГЕРБ Велинград.  Семеен с едно дете.

Под номер три в бюлетината е Десислава Йорданова Костадинова – Гушева

IMG_7759

На 37 год., с висше образование. Завършила е „Международни икономически отношения“ в Академията за Икономически Науки – Букурещ, Румъния. В същото висше училище придобива магистърски степени по специалностите „Мениджмънт“ и „Международен туризъм“. Завършила е основен курс по дипломация за аташета в Министерство на външните работи, както и „Енергийна дипломация“, „Публична дипломация“ и „Икономическа дипломация“. Народен представител в 43-то Народно събрание, в което е заместник председател на Комисията по политиките на българите в чужбина и е член на Комисията по култура и медии. Общински ръководител на ГЕРБ Пещера.Владее английски, немски и румънски език. Семейна, с едно дете.

Под номер четири в бюлетината е инж.Христо Илиев Калоянов

IMG_7763

На 49 год. от Панагюрище,  с висше образование. Магистър по „Електротехника“ от  ТУ гр.Пловдив. В момента работи  като специалист “Мониторинг на ремонтните дейности“ в „Асарел  Медет“ АД Панагюрище. Председател на ОбС в община Панагюрище. Семеен с две деца.

Под номер пет за доверието на избирателите ще се състезава Даниела Малешкова

IMG_7767

На 46 год. от Септември, с висше образование. Магистър по „Български език и история“ от ПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив. Работи като зам.кмет на община Септември. Семейна с две деца.

Номер шест е д-р Лозана Илиева Василева

IMG_7771

На 38 год. от Пазарджик. Доктор по  аграрна икономика от УНСС, специализира биоземеделие в университета в  Южна Бохемия, Чехия. През 2003 г. и 2004 г. работи като старши експерт по агростатистика в Областна дирекция „Земеделие и гори” в гр. Пазарджик. От 2009 г. е директор на Областната дирекция на ДФ „Земеделие” в гр. Пазарджик. От 2014 г. до 2014 г. заема длъжността изпълнителен директор на ДФ „Земеделие” – РА. От 27.11.2014 е заместник изпълнителен директор на ДФ „Земеделие” – РА с ресори Селскостопански пазарни механизми, Технически инспекторат и Държавни помощи. Владее английски и френски език.

Под номер седем в бюлетината на ГЕРБ е Гинче Димитрова Караминова

IMG_7774

На 64 год. от Пазарджик,  с висше образование. Завършва средното си образование в Икономически техникум гр. Пазарджик и висше образование в Академията за музикално и танцово изкуство гр. Пловдив, магистър – клавирен педагог. Дълги години работи като преподавател по пиано в Центъра за образователни услуги и квалификация на учителите, Дом на учителя и читалище „Виделина”, гр. Пазарджик. От 2007 до 2009г. е общински съветник в общински съвет Пазарджик, член на постоянните комисии по „Култура” и „Околна среда”. Народен представител в 41 и 42 Народно събрание. Участва в постоянните парламентарни комисии: „Култура и медии”, „Труд, социална и демографска политика”, „Бюджет и финанси”. Областен управител на Пазарджик от 2016-2017 год. Владее немски и руски език. Омъжена, има дъщеря и син.

Осми в бюлетината е Стоян Димитров Вълков

IMG_7779

На 53 год. от Брацигово, с висше образование. Бакалавър по „Логистика на сигурността“ от ВИ“Васил Левски „ Велико Търново. Управител на две дружества – за  търговия със спортни стоки и земеделие. Има три дъщери.

Девета е Павлина Лазарова Дамянова

IMG_7784

На 27 год.с висше образование. Магистър по  „Енергийна и екологична ефективност“ от ХТМУ София, магистър“Икономика и управление на европейското земеделие“ от Аграрен университет Пловдив.Работи като специалист към общинска служба „Земеделие“ Септември , офис Лесичово. Неомъжена.

На десета позиция е инж.Димитър Ангелов Балабанов

IMG_7787

На 30 години  от Батак , с висше образование. Бакалавър по „Електроенергетика -производство и разпределение“ от ТУ София. Работи във ВЕЦ Батак. Семеен с едно дете.

Единадесети номер е Дечо Найденов Спасов

IMG_7790

На 35 год.от Стрелча с висше образование. Магистър по „Финанси“ от ВТУ“Свети Свети Кирил и Методий“.  Работи като организатор производство в частна фирма. Общински ръководител на ГЕРБ Стрелча,общински съветник от ГЕРБ. Семеен с едно дете.

Дванадесети в листата на ПП ГЕРБ е Лъчезар Илинов

IMG_7792

На 53 год. от Пазарджик,с висше образование. Магистър по „Лозаро-градинарство“ от Аграрен университет в Пловдив. Управлява собствен бизнес.Семеен с две деца.

С фаталния номер тринадесет е младата Надежда Георгиева Терзиева

IMG_7793

На 26 год. с висше образование. Магистър по „Дипломация и международни  отношения“ от ПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив  и „Финанси“ от ЮЗУ“Неофит Рилски“ Благоевград. Владее английски език. Областен координатор на МГЕРБ Пазарджик, неомъжена.

Номер 14 в листата е Николай Георгиев Ангелов

IMG_7796

На 31 год.от Пазарджик с висше образование. Магистър по „Финанси и банково дело“ от ВУАРР Пловдив. Владее английски език. Работи като IT специалист.

С петнадесети номер в листата е Десислава Ангелова Тодорова

IMG_7800

На 37 год. С висше образование. Завършила е Тракийски университет в Стара Загора, специалност „Екология“. Има собствен бизнес.Семейна с две деца.

Шестнадесета е Катя Николаева Гацева

IMG_7802

На 48 год.,от Пазарджик с висше образование. Магистър по „Предучилищна педагогика“ от ПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив, бакалавър по „Банки и банково дело“ от СА „Димитър Ценов“ Свищов.Работи като учител в НУ“Отец Паисий“ Пазарджик. Семейна с две деца.

Под 17 номер е инж.Атанас Иванов Качаков

IMG_7807

С висше образование.  Завършил е ТУ София , специалност “Технология на машиностроенето и металорежещите машини“. Работи като представител на немската фирма „Костал България Аутомотив“ ЕООД.

Осемнадесети номер е за д-р Стоил Апостолов

IMG_7813

На 55 год. от Пещера. Лекар, специалност“Анестезиология и реанимация“ от МУ Пловдив. Има магистърска степен по „Здравен мениджмънт“ от ФОЗ  Пловдив и магистратура  по „Публична администрация“ от  ПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив. Работи като управител на две лечебни заведения – МБАЛ “Професор Димитър Ранев“ООД Пещера и МБАЛ Бургас.

След представянето на цялата листа Екатерина Захариева представи и основните пунктове в Предизборната програма на ГЕРБ. 

Цялата програма – ТУК

За област Пазарджик бяха презентирани следните акценти:

IMG_7816

1. Преодоляването на неграмотността и агресията между децата.

2.Разкриването на нови работни места с достойно заплащане.

3. Развиване на политики за развитие на земеделието и стимулиране на развитието на малките и средни земеделски производители и фермери.

4. Широка реклама за популяризирането и развитието на туризма, и туристическите дестинации в областта.

5. Разкриване на трудова борса за почасова работа.

6. Борба с престъпността и радикализирането на хората от областта.

Като цяло партията ще акцентира върху образованието, като целта им е да се премахнат делегираните бюджети в училищата и да се търсят други начини за стимулиране на родителите да изпращат децата си на училище. Важна задача е и повишаването на доходите на населението, включително и пенсионерите, като в програмата е заложено средната работна заплата да нарастне до 1500 лв., а минималната след четири години да бъде 650 лв.

Специално внимание ще бъде отделено и на здравеопазването, като ще бъде въведена електронна здравна карта, с която всеки човек ще може да бъде в течение на манипулациите, които са му били извършени в дадено болнично заведение.

България се справи с миграцията, каза Захариева – ТУК

Чуйте и д-р Стоил Апостолов по темата – ТУК

ПП ГЕРБ ще се състезава на предстоящите избори под номер 11.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!