„Честит празник, скъпи съграждани! Пазете възрожденския дух! Гордейте се, че живеете в областта, дала най-много възрожденци на България! Пазете техните завети България да бъде равна на другите европейски народи. Свободата трябва да се отстоява всеки ден. Да живее България!“ Това заяви в обръщение към жителите на област Пазарджик Екатерина Захариева, водач на листата на ПП ГЕРБ в 13 МИР.

Тя и останалите кандидати за народни представители се включиха в тържествата по повод националния празник на Република България във всички общини от региона. В Брацигово Захариева и евродепутатът Андрей Новаков, както и №8 от листата на ГЕРБ Стоян Вълков от Брацигово, се поклониха пред  дома на опълченеца Тодор Чомов, един от спасителите на Самарското знаме. След това двамата участваха в тържеството пред паметника на освободителите на Брацигово и разговаряха с жителите на града. На последните избори ГЕРБ спечели кметското място в Брацигово и мнозинство в общинския съвет, като жителите на града увериха Захариева, че и този път ще заложат на номер 11 в интегралната бюлетина.  Захариева и Новаков поздравиха и жителите на Батак с националния празник.

Кандидатката за народен представител Гинче Караминова, поднесе цветя пред паметника на Ованес Соваджиян в Пазарджик, спасил града от опожаряване, когато турците са го напускали. Тя заедно с кандидатите Лозана Василева, Николай Ангелов и Атанас Качаков присъстваха и на церемонията по вдигане на националния флаг в центъра на областния град. Кандидат-депутатът Десислава Тодорова  поднесе с децата си цветя пред паметника на Левски. Десислава Костадинова-Гушева почете паметта на кап. Сафонов в Пещера от 123 пехотен  Козловски полк, освободил града. Кандидатът за народен представител от Панагюрище Христо Калоянов се поклони пред паметника на ген. Виктор Дандевил, а Дечо Спасов от Стрелча – пред паметника на Панайот Волов.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация!

03B1 03b2 03b303b4 03b5
03b8