Водачът на листата на ПП ГЕРБ в 13 МИР Пазарджик и правосъден министър в кабинета „Борисов 2“ Екатерина Захариева връчи наградите на конните надбягвания в с. Калугерово, които по традиция на Тодоровден събраха близо 8000 души. Местните наричат празника Конски Великден.

Първата награда за най-красив кон грабна Трой със собственик Александър Малинов, на второ място бе класиран Армани, а на трето – Бине на организатора на надбягванията Руси Матракчийски.

Заедно с Екатерина Захариева на надбягванията бяха кандидатите за народни представители от ГЕРБ Лозана Василева, Павлина Дамянова и Николай Ангелов, както и областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов. Зрителите можеха да видят породисти коне от цяла България, а за най-малките бе организирана езда на понита. Програмата започна с народна кушия в три гари, турнир с тежковозни коне, които трябваше да теглят товари с тегло над 1 тон, обездка и прескачане на препятствия.  Публиката имаше възможност да се наслади и на изпълненията на Валя Балканска.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

04-1 04-2 04-3 04-4