Народът ни желае промяна. Показаха го изборите за президент на България. Ние от Коалиция „БСП за България“ имаме конкретни предложения за тази промяна, каза кандидатът за народен представител и председател на общинската организация на БСП във Велинград Георги Янчев при откриване на срещата с хората от града.

20избори20117

Има сериозни опити да бъда премахнат от листата на Коалиция „БСП за България“, защото съм бил имал двойно гражданство. „Да, имам двойно гражданство. Аз съм гражданин на България и на Велинград“, каза в началото на своето представяне в голямата зала на община Велинград водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в 13 ИР – Пазарджик Славчо Велков.

„Машината за избори, създадена от ГЕРБ, не може да бъде лесно преборена“, каза той. Според него ГЕРБ имат сериозен кадрови проблем, след като водачи в не малка част от листите на партията са бивши министри или зам.-министри.

Пред множеството в залата водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ сподели част от житейския си път. „Моите деди са дошли тук преди 114 години, като са бягали от зверствата на турците по време на Илинденско-Преображенското въстание… Славчо Велков представи данни за професионалното си израстване, акцентирайки върху работата си в чужбина. „Участвал съм в мисии по спасяване на български граждани в Ирак, Саудитска Арабия, Сомалия, Северна Африка…“, съобщи експертът по национална и международна сигурност.

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Славчо Велков представи накратко предизборната платформа и кандидатите за народни представители в 13-ти избирателен район, 5 от които са от гражданската квота. Преди срещата в залата кандидатите за народни представители от Коалиция“ БСП за България“ поднесоха цветя и се поклониха пред паметника на руските воини в парк“Освободител“ в кв.Каменица.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!