Проф. Даниел Вълчев присъства днес на представянето на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“, която е под номер 21 в участието си за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Кандидатите за народни представители са изключително ерудирани, интелигентни и можещи хора, които реално биха могли да способстват за реализирането на важните и неотложни задачи, които стоят пред държавата ни, каза проф. Вълчев, който е член на Политическия съвет на Реформаторски блок, а преди години бе избран и за народен представител от нашия избирателен район.

Бойка Маринска е човек, който умее да си поставя цели и да ги реализира, тя развиваше много сериозна парламентарна дейност в качеството си на депутат в предишния парламент и това ни дава основание да вярваме, че избирателите я припознават като свой кандидат, каза Вълчев. Нейното пресъствие в народното събрание не остана незабелязано.

„Реформаторският блок“, в коалиция с „Глас народен“, е единствената политическа сила с много ясна дясна ориентация, която ще бъде в следващото Народно събрание”, каза Даниел Вълчев. „България е изправена пред важни предизвикателства – конфликти, бежанска вълна, кризи в Европейския съюз, и затова е много важно по какъв начин ще се управлява държавата в следващите години“. „Реформаторският“ блок е силата, която не просто може да гарантира, че няма да има промяна в големите геополитически ориентации на страната, но също така ние сме единствената политическа сила, която може да гарантира, че в България ще има дясноцентристко управление.

Това е много важно, защото имаме да решаваме три ключови въпроса – драматичното влошаване на човешкия фактор, проблемите с инфраструктурата и въпросите на реда в страната”, коментира Даниел Вълчев. Той каза още, че според него в парламента трябва да се изпратят хора, които имат нагласата, силата, вижданията и е убедеността, че трябва да се върви по този път.

Даниел Вълчев е убеден, че Пазарджик може да излъчи двама депутати от листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ в следващия парламент.

Ето и самите кандидати:

IMG_8038

 1. Бойка Маринска Магистър – руска филология, завършила образованието си в Петербургски държавен университет. От ноември 2014 до януари 2017 г. е народен представител на Реформаторски блок /квота на Движение България на гражданите/ в 43-то Народно събрание. Председател на Парламентарната комисия по взаимодействие с НПО и жалбите на гражданите. Член на Комисията по образование към Народното събрание. Бойка Маринска е общински съветник в Общински съвет-Пазарджик, два мандата. Пет години началник на Регионално управление по образование, директор на училище в Пещера. Семейна, с три дъщери.
 2. Димитър Петков Роден в Пазарджик. На 51 години. Член на БЗНС, председател на Областното настоятелство  в Пазарджик. С висше агрономическо образование. Управител на Дружество специализирано в производство на биологични плодове, част от италиански холдинг.  Специализации в областта на земеделието, търговията и публичната администрация. Четири мандата общински съветник в Общински съвет Пазарджик. Един мандат секретар на Община Пазарджик. Председател на БЧК – Пазарджик и член на Управителен съвет на Волейболен клуб „Хебър“.
 3. Тодор Джамбов – Филолог. С втора специалност „Детско-юношеска психология“. Директор на училище в Пазарджик. Областен председател на Българска нова демокрация. Общински съветник в Общински съвет-Пазарджик, мандат 2007-2011 г. С едно дете.
 4. Чавдар Чавдаров – С юридическо образование. Завършил специалност „Право“ в УНСС – София. Член на Адвокатския съвет. Общински съветник от квотата на Народен съюз в Общински съвет-Пазарджик. Член на Изпълнителния съвет на Народен съюз и председател на Общинското настоятелство на ЗНС. Семеен.
 5. Веселин Попов – На 28 години. Живее в беловското село Момина Клисура. С висше техническо образование. Работи като машинен инженер в частна фирма. Член на политическа партия „Глас народен“.
 6. Габриела Попова – 28 години. Живее и работи в гр. Пазарджик. Завършила специалност „Българска филология“ в Пловдивския университет. Работи в частния сектор. Заместник-председател на младежкото СДС в Пазарджик.
 7. Красимира Паунова – родена в Пазарджик. Член на БЗНС, председател на Общинско настоятелство на БЗНС Пазарджик. Висше педагогическо образование, специалност „Превантивна педагогика“ и висше икономическо образование  специалност „Стопанско управление, бизнесадминистрация и маркетинг“.Управител на магазин в Пазарджик. Трудовият стаж е свързан с работа на мениджърски маркетингови позиции в регионални офиси на различни компании. Семейна, с едно дете.
 8. Борис Станков – Кандидатура в листата от гражданската квота. Борис Станков е с висша магистърска степен по специалността „Екология“. Управлявал е собствена фирма. В момента работи в обществения сектор. Семеен, с две деца.
 9. Пею Търпоманов – Заместник-председател на Движение България на гражданите в Пещера. Завършил специалността „Противодействие на престъпността“. Работил над 20 години в системата на правоохранителните органи. В момента е управител на частна фирма. Владее отлично гръцки език. Семеен, с две деца.
 10. Николина АнгеловаНа 33 години. Член на БЗНС.  Висше образование МИО и Банков мениджмънт. Работи в счетоводна къща. Семейна, с един син.
 11. Нур Капланова – Кандидатура от гражданската квота. С висше образование, бакалавърска степен по специалността „Етнология. Регионално развитие и политика“. В момента е заета в държавния сектор.
 12. Исмет Трампов – Член на Движение България на гражданите в Сърница. Със средно-специално образование със специалност „Механизатор-растениевъд“. Управител на частна фирма. Живее и работи в Сърница. Семеен, с три деца.
 13. Христо Цветанов Член на Движение България на гражданите. На 28 години. От гр. Белово. В момента учи във Варненски свободен университет, специалност „ Строителство на сгради и съоръжения“. Работи в държавната администрация.
 14. Лука ДелийскиОт гр. Септември. Член на Движение България на гражданите. Със завършено висше образование в Националната художествена академия-специалност „Консервация и реставрация“. В момента реставрира стенописите на църквата „Свети Никола“ в гр. Стара Загора. Женен, с две деца.
 15. Любен ТигалоновЗаместник-председател на Движение България на гражданите в Ракитово. С висше образование, магистърска степен, специалност „География“ в Софийски университет. Управител на частна фирма.
 16. Димитър ГерасимовАрхитект. Завършена магистърска степен в Университета по архитектура, строителство и геодезия. С престижна награда за проект на обществена сграда от Камарата на архитектите.
 17. Нели СерафимоваОбщински координатор на Движение България на гражданите в гр. Батак. Със средно образование „Технология на дървесината“. В момента работи в държавния сектор. Омъжена, с две деца.
 18. Малина Консулова – Златева. Живее и работи в Пазарджик. Адвокат. Общински съветник от Реформаторски блок в Общински съвет-Пазарджик. Председател на общинската структура на СДС в Пазарджик. Семейна, с две деца.

IMG_8035

IMG_8036

IMG_8033

 Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!