Ние не обещаваме нито двойни пенсии, нито двойни учителски заплати. Ние предлагаме преизчисляване на старите пенсии и поетапно увеличаване на учителските заплати, като през първата година увеличението е не по-малко от 15%.

Ние предлагаме месечното обезщетение за отглеждане на дете от 1 до 2 години да е с размера на минималната работна заплата, предлагаме първи стъпки към семейно подоходно облагане, защита на българските производители, закон за храните и подпомагане производството на храни за местна консумация, контрол на „тавана“ на субсидиите по линия на директните плащания и плащане за произведена продукция… Предлагаме изпълними неща в предизборната си платформа,  каза при срещата си с избиратели в село Исперихово  Йордан Младенов, втори в листата на Коалиция на „БСП за България“ и председател на Областния съвет на БСП.

11данчо1

Той разясни на хората какви са основните механизми за постигане на ръст в икономиката, като акцентува:„Предвижда се отделен сегмент за малките и средните предприятия на Българската фондова борса, чрез който малки, бързоразвиващи се фирми, да могат да набират капитал чрез опростена процедура“. Коалиция „БСП за България“ предлага промени в управлението, чрез които да се пресече „паралелната държава“ и България да стане привлекателна за младите, каза Йордан Младенов. Той очерта основните мерки, които Коалиция „БСП за България“ предлага за справяне с проблемите  в образованието, здравеопазването и социалната сфера. Кандидатът за народен представител обясни подробно стъпките за пресичане на безобразията в земеделието.

„Хората вече не се страхуват да споделят проблемите в обществото.

Време е ние, българите, да определим посоката за развитие на България. Ако не поискаме промяна за България и не я направим,  ние се губим като държава“, заключи Йордан Младенов.

„Много неща има да оправяте вие, младите, ако искаме България да има успех“, коментира един от присъстващите на срещата и приветства намеренията на Коалиция „БСП за България“ за подпомагане на младите, които се занимават със земеделие.

 Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!