Държавата ни се стопява, училищата обезлюдяват, две трети от българските пенсионери са под прага на бедност, местната общинска администрация е най-големият работодател в община Брацигово, а доскоро управлявалите се опитват да ни внушат, че в държавата няма проблеми.

12бсп1

С тези думи започна изложението си в пред избирателите, събрали се в читалището на в гр.Брацигово, водачът на листата на кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ Славчо Велков. Той представи накратко измеренията на предизборната платформа, като подчерта, че промяната е започнала по волята на народите в света, Европа и България.

„Те поискаха справедливост и се обявиха против върхушките, които притежават 97% от богатството на света и гледат безучастно и бездушно на мнозината, които живеят в затруднения и нищета. Коалиция „БСП за България“ също поиска промяна. Дали ще я поискате и вие, ще покажат изборите на 26 март“, каза Славчо Велков и представи останалите кандидати за народни представители.

12бсп2

„Време е да променим пагубната политика. Вярвам във вас и разчитам и вие да поискате промяната. Имате в ръцете си мощно оръжие – бюлетина №10“. Това заяви вторият в листата на Коалиция „БСП за България“ Йордан Младенов, който представи по-подробно намеренията за подкрепа на малкия и средния бизнес.

Боготворя делото на Левски и ще го цитирам: ”Не давайте подкрепа на глупци!“, заключи Славчо Велков, като подчерта, че всичко, което е заложено в предизборната платформа, може да стане управленска програма само при убедителна победа на парламентарните избори на 26 март.

12бсп3

Последваха омайните изпълнения на квартет „Сбарбарянка“, които развълнуваха публиката в брациговското читалище.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!