Ефективните мерки, заложени в предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“ за противодействие на престъпността и прекратяване на „паралелната държава“ разясни водачът на листата на кандидатите за народни представители Славчо Велков пред събралите се в читалището жители на гр.Ракитово. Като един от елементите за постигане на целта той посочи качественото развитие на оперативно-издирвателната дейност срещу тежката и организирана престъпност и обезпечаването на криминална полиция с модерна техника.

13словчо

„Полицията да налага принципа за „нулева толерантност“ – от безусловното санкциониране на всяко нарушение на пътя до бързата реакция при всяко престъпление“, заяви Славчо Велков. Той се спря и на сектор „Сигурност“, като каза, че е нужно да се използва целия му ресурс за противодействие на тероризма. „Да гледаме в реалното, а не във виртуалното“, обобщи предизборната платформа водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ и представи останалите кандидати за народни представители.

„Държавата в момента не е на наша страна“, обърна се към събралите се ракитовци Надя Клисурска-Жекова, десета в листата. Тя изрази убеденост, че, ако избирателят даде широка подкрепа предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“ да стане програма за управление, България ще стане по-добро място за живеене.

Проблемите пред развитието на община Ракитово постави кметът Костадин Холянов, като открои подмяната на водопровода, който не е реновиран от 40 години. Нуждата от реконструкция на вътрешно-водопроводната мрежа изтъкна и Георги Попчев, който постави и въпроса за актуализиране и реализиране на проекта за спортно-туристическия комплекс „Сютка“. Според него бъдещите народни представители трябва да окажат съдействие за възстановяване на общинските гори и ефективното използване на минералните води.

Не просто победа, а решителна победа е нужна на Коалиция „БСП за България“, за да има промяна, заяви Славчо Велков и призова хората да гласуват с бюлетина №10.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове e престъплениe!