Каква България искаме да завещаем на децата си? Искаме ли да оставим ГЕРБ да ни води към пропастта?

Разсипаха ни икономиката, приеха калпави закони и всеки ден се опитват да ни убедят, че живеем много добре. Това коментира в Пещера на 15 март кандидатът за народен представител от Коалиция „БСП за България“ Йордан Младенов по време на срещата с избиратели.

„Ще работим с цялата си воля, всеотдайност и енергия община Пещера, област Пазарджик и България да бъдат по-добро място за живеене“, заяви той.

Само убедителна победа на 26 март ще даде шанс за промяна и пресичане на паралелната държава, в която всяка година се крадат 10 милиарда лева.

16пест

Партия ГЕРБ е създала машина за избори и няма да се спре пред нищо,

подчерта водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Славчо Велков и представи екипа кандидати за народни представители.

Накратко бяха обсъдени идеите от предизборната платформа за политика на доходите, растеж в икономиката, образование, здравеопазване, сигурност.

„България върви към гибел. Не може повече така. Много съм удовлетворена, че Коалиция „БСП за България“ пое инициатива за справяне с демографската криза. Намалете ДДС-то за детските стоки. Подкрепете младите, за да остават в България!

Тревожи ме състоянието на Българската армия.Слезте и вижте войсковото ежедневие на момчетата, които са голи и боси!“, емоционално коментира Лиляна Доганова от публиката.

16данчо

Предизборната ни платформа предлага семейно подоходно облагане. На младите семейства, които работят, ще бъде намаляван данъкът за всяко родено първо и второ дете с по 50 лева на дете месечно. На млади семейства, които искат да си купят първо жилище, ще помогнем с намаляване или опрощаване на лихвите по кредита. Ако млад човек иска да започне собствен бизнес, ще го освободим за две години от плащане на данък, обясни водачът на листата Славчо Велков. Изборите на 26 март са тест за нас и той трябва да бъде издържан успешно.

Бюлетина №10 е пътят към промяната, заключи той.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!