Любимият глас на БГрадио – Атанас Стоянов ще бъде водещ на Благотворителния бал, който ще се проведе идния вторник в ресторант „Форум“ в Пазарджик, съобщиха организаторите. Атанас Стоянов е пазарджиклия и кариерата му стартира в някогашното радио „Пазарджик“. Той ще направи видеообръщение към всички нас, за да призове своите почитатели да участват в събитието. Във воденето на вечерта ще му партнира журналистката Снежана Гумнерова, която е и основна организаторка на проявата.

Припомяме, че средствата събрани от поканите, които са на стойност от петдесет лева, както и средствата от благотворителния търг, който ще се проведе по време на бала, ще бъдат предоставени на Сдружението на майките на деца с увреждания. Благотворителният бал е под егидата на кмета на Пазарджик – Тодор Попов. Свои вещи или предмети изработени от тях са предоставили звездите от „Откраднат живот“ – Радина Думанян, Йоана Буковска – Давидова, журналистите Тина Ивайлова и Христо Калоферов, спортистите Ренета Камберова и Георги Мърков, политологът Емил Кошлуков, фолк звездата Ивана, социологът Мира Радева, звездата Георги Ганев от Денсинг Старс България и Виетнам, художникът Славчо Славчев, както и още много други известни имена от Пазарджик.

Ако желаете да бъдете част от това вълнуващо събитие, в което ще видим и концерт на любими изпълнители от Пазарджик и страната, можете да закупите покани. За да го направите позвънете на GSM 0886802434.