Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Пазарджик на 19.03.2017 г. /неделя/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ Найден Шопов.

В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Сърница. Събитието ще се състои в комплекс „Аликанте“, град Сърница, ул. „Тодор Каблешков“ №1. На срещата ще присъстват Абдула Абдулах – кмет на кметство Медени поляни и общинският ръководител на ГЕРБ-Сърница Мустафа Аликанов.

В 11:40 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще бъде във Велинград. Той ще се разходи по централната градска част, ще направи обиколка на пазара и ще разговаря с търговци и граждани. С Цветанов ще бъде кметът на Велинград Костадин Коев.

В 13:10 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Белово в НЧ „Св. Св. Кирил и Методий -1927“, град Белово, ул. „Орфей“2. На срещата ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ-Пазарджик Екатерина Захариева и евродепутатът Андрей Новаков.

В 14:00 часа Цветанов ще посети град Септември. Той ще присъства на откриване на детска площадка на бул. „България“ 68. Ще посети саниращия се в момента блок на бул. „България“87 и ще присъства на първа копка на реконструкция на бул. „България“. С него ще бъде кметът на Септември Марин Рачев.

В 15:30 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в село Радилово. Срещата ще се проведе в Клуб на пенсионера, ул. „Георги Ангелиев“ №39. На събитието ще присъстват Екатерина Захариева и кметът на Пещера Николай Зайчев.

В 16:20 часа Цветан Цветанов и Екатерина Захараиева ще се срещнат с жители на Пазарджик. Те ще посетят парк остров „Свобода“, град Пазарджик, бул. „Стефан Стамболов“ и ще поднесат цветя пред паметника на „Алеко Константинов“.

В 17:45 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще посети Панагюрище. Той ще бъде придружаван от Екатерина Захариева и Никола Белишки – кмет на Панагюрище. Те ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в камерната зала на театъра в Панагюрище, ул. „Кръстьо Гешанов“2 /срещу сградата на общината/.

В 20:00 часа Цветанов ще бъде гост на сватбено тържество в село Драгиново, община Велинград. Събитието ще се проведе на централния площад.  С него ще бъдат Екатерина Захариева и Костадин Коев – кмет на Велинград.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!