Когато някой говори за политика пред публика, тръгва от глобалните неща в света, но аз предпочитам да тръгна с личен ангажимент към вас, жителите на Стрелча, заяви водачът на листата на коалиция АБВ – Движение 21 , зам.председателят на АБВ – Трендафил Величков. Той се срещна с членове и симпатизанти, като обяви за своя грижа основния ремонт на пътя от Блатница до Стрелча.

17дафо1

Отдавна знам този проблем , наясно съм, че пътят се нуждае от основен ремонт, дал съм обещание пред вас и кмета Стойно Чачов да поправим този участък, когато бях областен управител. За съжаление мандатът ми се оказа кратък и заради оставката си, не успях да го направя. Подобряването на тази инфраструктура ще помогне за развитието на туризма в Стрелча, защото градът има всички предпоставки да се развие като един сериозен СПА курорт.

Другите ангажименти, които са мои лични са създаването и отварянето на Медицинския колеж в Пазарджик, както и създаването на Индустриална зона „Родопи“ в областния град.

Ние се отличаваме от останалите с това, че искаме по-справедлива данъчна система, с минимален осигурителен праг и по-ниски данъци за 90% от хората, каза Величков. Предлагаме мерки за борба с безработицата, нови неща за здравеопазването, предлагаме безплатните детски ясли, каквито вие имате вече в Стрелча, благодарение на своя кмет и мой добър приятел и съпартиец – Стойно Чачов.

Когато Ивайло Калфин беше министър изчисли, че това е приожимо за цялата страна, а за да се случи са необходими 500 млн. лв. Стойно Чачов го реализира и ние искаме да го предадем на цяла България. Нещо, което мъчи всички ни като общество е съдебната реформа, ние имаме мерки, които ще доведат до тотална промяна в нея, в тази връзка искаме и ремонт на Конституцията.

Ние сме единствената партия, която съвсем принципно и доброволно напусна коалицията с ГЕРБ, когато се разбра, че общият ни път е извървян. Кажете ми, кой друг е правил това в нашата най-нова политическа история? Ние не сме се вкопчили във властта на всяка цена, ние искаме да управляваме по нови правила и закони. Искаме в държавата да има рязка промяна, която да ни изведе от безкрайния преход.

Не ви обещаваме, че ако ни изберете още от 27 март ще се случат чудеса. Няма как да стане това, няма как да намалим цените на бензина, защото не сме бизнесменът Марешки, няма как да ви лъжем, че от раз ще увеличим пенсии и заплати, защото това също не може да се случи. Фокусираме в местни проблеми, които са важни за всички ни и които могат да намерят своето решение, ако има политическа воля за това.

Изберете чрез нашата листа млади, честни и достойни българи готови да работят за вас и за родината. Вашият кмет е показал с дела и думи, че може и трябва да се направи основен ремонт на политиката, каза още Трендафил Величков.

Гласувайте с номер 8, сигурен съм, че АБВ – Движение 21 ще влезе в Парламента. Вашият глас няма да бъде даден напразно, това ще бъде глас за младите хора и за България.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!