18бсп1

Проблемите на територията на област Пазарджик са много и различни в отделните райони. Те са и в зеленчукопроизводството, и в опазването на земеделските земи, и в безразборната сеч на гората. Битката с ламята с 10 глави, която наричаме мафия, е трудна, каза водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Славчо Велков по време на срещата с избиратели в Лесичово на 17 март.

Нужна ни е убедителна победа на 26 март, за да можем да превърнем предизборната си платформа в управленска програма, която е път за решаване на трупаните с години проблеми, подчерта Славчо Велков. Той представи кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ в 13 ИР и даде думата на Диана Варникова, родом от Лесичово и единадесета в листата. „Искам като майка децата ми да растат и да се развиват в България! Искам прилични заплати и достойни пенсии! Искам качествено образование, което да гарантира грамотност! Искам адекватни и навременни здравни грижи! Подкрепете ни на 26 март с бюлетина №10, за да променим България!“, каза тя.

18бсп3

Безработицата и изграждането на регионално сметище, бяха част от въпросите, поставени от жителите на Лесичово.

„Виждаме, че изостава България. Изостава почти във всичко спрямо другите страни в Европейския съюз. И аз като вас искам такава промяна, която да даде шанс на младите да живеят и да се развиват в Родината си. Затова моето поръчение към вас е да работите за тази промяна!“, призова жена от присъстващите на срещата.

Ние не си правим илюзия, че, влизайки в Парламента, ще решим всички проблеми за един мандат. Промяната ще е стъпка по стъпка. Най-важната ни задача е да спасим България от демографската катастрофа, защото статистиката сочи, че само за час умират шестима българи, а на тяхно място не се раждат толкова.

18бсп4

Преходът ни даде свобода и демокрация, но ни отне сигурността, и изгради паралелна държава, в която всяка година се крадат 10 милиарда лева. Готови сме да сложим край на паралелната държава! Тогава ще има пари и за помощ на младите семейства, и за по-големи детски надбавки, и за по-високи пенсии.

Ще сложим таван на субсидиите в земеделието, които може да получава един производител. И парите ще се разпределят между малките и средните производители на плодове, зеленчуци, месо и мляко. Те ще се плащат не на декар заградена площ, в която виреят тръни, а на килограм произведена продукция, коментира водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Славчо Велков.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!