18snimka sarnica 2
На 17.03.2017 г. предизборният лъч на ЦС на ДПС пристигна в Пазарджишка област за да се срещне с членове и симпатизанти на ДПС от областта. Обиколката започна от най-младата община в страната Сърница. Гости бяха Мустафа Карадайъ – председател на ДПС, Искра Михайлова – евродепутат и председател на комисията по Регионално развитие в Европейския парламент, Филиз Хюсменова – евродепутат и зам.-председател на ДПС, Илхан Кючюк – евродепутат и председател на МДПС, Велислава Кръстева – член на ЦОБ, Юмер Хамза – областен председател на ДПС, кандидат депутатите от листа на ДПС за Пазарджишки избирателен район. Срещата с избирателите на общината премина в тон на взаимно уважение.
18дпс3-1
Общинското ръководство на ДПС в Пещера проведе предизборна среща с членове и симпатизанти. Официално бяха представени част от кандидатите за народни представители на партията – Зехра Алиш, Осман Мурадов и Фатма Исаева. На събитието присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, Илхан Кючюк – председател на Младежко ДПС, Десислава Христова – кандидат за народен представител от листата в 25МИР София, областният председател на ДПС Пазарджик – Юмер Хамза. Юмер Хамза запозна присъстващите с кандидат-депутатската листа на ДПС в 13-ти МИР – Пазарджик. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви: „На президентските избори предизвикахме промяната, сега дойде времето да реализираме тази възможност за достоен жизнен стандарт и сигурност за всички български граждани без разлика на етническа или верска основа. Да спасим България не е просто мото, а е нашият призив към всички симпатизанти на ДПС и български граждани“. Той призова към единство: „Имаме нуждата от подкрепата на всеки и на всички.” Зехра Алиш представи приоритетите на Движението за права и свободи в предстоящите парламентарни избори за борба с бедността и демографската криза. По време на срещата бе обсъдена и актуалната политическа ситуация у нас, както и реалните проблеми на избирателите.
18snimka nova mahala 1
Хората изразиха задоволството си от коректността на кандидатите на ДПС, както и загрижеността си по проблемите, засегнати в политическото послание на почетния председател д-р Ахмед Доган. Те ясно заявиха подкрепата си за листата с номер 9 в интегралната бюлетина на предстоящите избори на 26 март.
Предиз-борният лъч на ЦС на ДПС с председателя на партията Мустафа Карадайъ, Илхан Кючук – председател на МДПС и настоящ евродепутат, кандидати от листата на ДПС от 13МИР – Пазарджик, Зехра Алиш, Осман Мурадов и Фатма Исаева, придружавани от областния председател на ДПС Юмер Хамза, уважиха своите приятели – членове и симпатизанти от с. Нова Махала, община Батак. Срещата премина в изключителна атмосфера на подкрепа и убеденост в победа на предстоящите парламентарни избори на 26 март.
18snimka peshtera1
След представянето на част от кандидатите от листата на ДПС в област Пазарджик от Юмер Хамза, председателят на партията Мустафа Карадайъ отправи силно и емоционално приветствие към присъстващите над 200 души в залата на читалището в с. Нова Махала. Той подчерта, че подкрепата, която избирателите на община Батак дават за ДПС и за кандидатите в листата, е изключително важна за всички: „Уважението трябва за бъде взаимно. Няма как да се преборим с бедността, с ниския жизнен стандарт, ако в душите ни бушуват разрушителните енергии на разединението, противопоставянето и омразата”.
 18snimka sarnica2
Предизборна среща се проведе и в с. Драгиново като гости бяха Филиз Хюсменова – зам.-председател на ДПС и евродепутат, Искра Михайлова – евродепутат и втора в листата на кандидатите за народни представители в Пазарджик, Йордан Цонев – водач на листата в Хасково, Сергей Кичиков – кандидат за народен представител и много активисти от областния и общинския съвет на ДПС в община Велинград. Силни послания се отправиха от гостите към хората на Драгиново. В своето изказване Искра Михайлова благодари за даденото доверие и помоли за подкрепа на предстоящите избори на 26 март. Тя заяви, че ДПС е партия, която отстоява интересите на всеки един гражданин на България, защото проблемите на Драгиново са проблеми на граждани на Европа, живеещи в малките населени места. Михайлова призова всички жители на Драгиново да подкрепят своя кандидат Сергей Кичиков, който е родом от селото и познава най-добре техните проблеми.
18snimka sveta petka
В с. Света Петка, община Велинград, от 19:00 часа се проведе митинг-концерт с участието на Есил Дюран и Орхан Мурад. На мероприятието присъстваха стотици хора. Гости бяха Искра Михайлова – евродепутат и втора в листата на кандидатите за народни представители в Пазарджик, Филиз Хюсменова – зам.-председател на ДПС и евродепутат, Йордан Цонев – водач на листата в Хасково, Сергей Кичиков – кандидат за народен представител. Общинският лидер на ДПС – Велинград, Исмаил Моллов представи листата на Движението за права и свободи в област Пазарджик.
Платена публикация!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!