Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ-Пазарджик Екатерина Захариева, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и кметът на община Септември Марин Рачев откриха 6 нови детски площадки в града от общо 23, които са изградени по време на правителството на Бойко Борисов. Посетихма и саниращия се в момента блок на бул. “България” в Септември.

Жителите на общината заявиха желанието си Националната програма за енергийна ефективност да продължи. Представителите на ГЕРБ присъстваха и на първа копка на реконструкция на булеварда. Проектът  за главната улица е финансиран  с 1,5 млн. лв чрез министерско постановление  от кабинета “Борисов 2”. Днес беше открита и система за видеонаблюдение за 84 000 лева, както и новосъздаденото общинско дружество „Автобусен транспорт“, което стартира дейността си с четири нови лизингови автобуса на стойност 250 000лева.

“Това е силата на ГЕРБ –  заставайки пред хората показваме видими резултати и предлагаме реални решения. Ще продължим да работим по същия начин – ще надградим постигнатия икономически растеж и ще помагаме за развитието на всички населени места”, заяви Цветан Цветанов. Той изтъкна, че като правосъден министър Екатерина  Захариева е доказала, че може бъде направена съдебна реформа. Захариева изтъкна, че ГЕРБ винаги изпълнява поетите ангажименти. “За 6 години в управлението партията е направила 60 пъти повече от всички останали”, заяви тя. На събитието присъстваха още Даниела Малешкова – кандидат за народен представител на ГЕРБ от Септември и областният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

19герб 19герб1