„Лазур“ е верига супермаркети, създадена през 1991 г. и издържала досега на конкуренцията на големите вериги. Сега в нея се трудят около 50 души. В „Гидо“ обуват хора на четири континента и се трудят около 350 души.

„Няма да поемам ангажименти, които не мога да изпълня. ГЕРБ категорично гарантира, че няма да вдига данъците, защото така не само ще изгони чуждите инвеститори от страната, но и ще затрудни неимоверно и родните предприемачи“, заяви  пред служителите на двете фирми водачката на листата на ГЕРБ в Пазарджик. Екатерина Захариева изрази решимостта на ГЕРБ до края на  бъдещ управленски мандат минималната заплата в страната да стигне 650 лева, а пенсиите да бъдат повишавани благодарение на икономическия ръст, който ще бъде постигнат. „В образованието сме решени да удвоим заплатите на учителите. Що се отнася до децата, които сега не са обхванати в училище  сме се зарекли да ги образоваме дори с цената на репресии – родителите няма да получават трайно социални помощи“, бе категорична Захариева.

На въпроси на служителите относно съдебната система  Захариева разказа, че по брой присъди спрямо обвинителните актове се доближаваме до Северна Корея, но чувството за безнаказаност иде оттам, че няма осъдени едри риби. „С промените в НПК, които спират бягството от правосъдие, ще създадем увереност у гражданите, че престъпниците ще лежат в затвора. Ето как ще сложим знак на равенство между справедливост и правосъдие“ ,каза в заключение  водачката на листата на ГЕРБ.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

20катето120катето2 20катето3