Скъпи приятели,

Остана само още един ден – денят за размисъл до изборната неделя – 26 март.

Повече от месец вие имахте възможност да чуете, прочетете и видите какво ви предлагат всички, които очакват вашето доверие.

Сигурна съм, че всеки от вас вече знае за кой ще гласува, но все пак ще апелирам към вас – мислете, преди да отметнете избора си в квадратчето и кръгчето – мислете за всичко обещано и преценявайте кой говори за възможни и кой за невъзможни приоритети!

За 27 години на преход, ГЕРБ бе в управлението на България общо 6 години! И това са годините, в които бе постигнато много – две завършени магистрали, хиляди санирани с държавни пари жилища, икономически ръст и ниска безработица.

Днес ни предстои да работим повече за качествено образование, достъпно здравеопазване и по-добра социална среда. Ние ви казваме какво, но най-вече как ще го постигнем. Защото знаем, можем и доказваме, че винаги предлагаме реалните решения за България!

В 43-то Народно събрание, като Ваш народен представител, подкрепих всички добри решения за страната ни и региона и се стараех да помагам максимално на нашата област.

Днес отново разчитам на вашата подкрепа с номер 11 в бюлетината и преференция 3!

Бъдете здрави и гласувайте, защото това е вашето право на избор!

 

С уважение:

Десислава Костадинова,

кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!