България се нуждае от ново начало, а всички ние имаме нужда от надежда и по-добър живот. Това каза кандидатът за народен представител от Коалиция „БСП за България“, вторият в листата Йордан Младенов на среща с колективи от пещерски фирми. Нашите деца имат право да осъществят своите мечти тук, в България, нека заедно им дадем тази възможност, допълни той. Днес сме единодушни, че трябва да изпратим паралелната държава в миналото и да извоюваме повече правила и ред, така ще сме спокойни, че имаме работа, имаме пенсии, имаме качествено образование и здравеопазване, посочи Йордан Младенов.

По време на срещите хората подчертаха, че най-тежките им проблеми са свързани с доходите и изразиха недоверието си, че в държавата има закони и справедливост. Нашата най-голяма цел е да дадем спокойствие на хората и на бизнеса, който да работи по правилата, каза кандидатът за народен представител. Йордан Младенов беше категоричен, че БСП е единствената партия, която акцентира на социалната политика.

Достойни заплати и пенсии, повече пари за децата, това са нашите приоритети, каза той. Имаме ясни и конкретни предложения за работеща икономика, за образование, което гарантира грамотност и за достъпно лечение, заяви вторият в листата и представи приоритетите на Коалиция „БСП за България“. Вярвам, че нашият дух не е сломен и ще си върнем достойнството на 26-ти март, изрази убеденост Йордан Младенов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!