ОБРЪЩЕНИЕ НА БОЙКА МАРИНСКА, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА И

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН“  В 13 МИР-ПАЗАРДЖИК

Уважаеми приятели, десни хора,

реформатори и сподвижници на синята идея,

От самото създаване на Реформаторски блок и сега, в коалиция „Реформаторски блок-Глас народен“, ние имаме една ясна цел- да бъдем най-голямата десноцентристка коалиция в новия български парламент.

Нашата коалиция направи една съзидателна, прагматична и позитивна кампания, чужда на лъжи, фалш и демагогия.  Вярата на всички от листата на Реформаторски блок в доброто, в разума и почтеността, в хората, ни дават убедеността, че ще постигнем успех.  Винаги сме били оптимисти, че ще имаме дясно-центристко правителство, което да продължи приобщаването на страната към ценностите на цивилизована Европа. Каузата на „Реформаторски блок – Глас народен“ е национално отговорна и единствената която гарантира мира, сигурността и просперитета на България.

Вие знаете нашите приоритети –  силна икономика, ръст на инвестициите, подобряване стандарта на живот, осигуряване на повече средства за здраве,образование, сигурност и култура. Блокът ще работи за увеличение на средствата за образование с 1 милиард лева повече и за двоен скок на финансирането на културата. Блокът разработи програма за следващите четири години, чрез която да се ремонтират всички спешни отделения и спешни центрове в страната, да се закупят 400 нови линейки. Ние настояваме за увеличаване броя на полицаите по малките населени места, искаме нелегалните мигранти да остават в центрове от затворен тип. Реформаторите залагаме на намаляването на ДДС от 20% на 18%. Ние сме единствените, които не участвахме в наддаването за заплати и пенсии, защото това е недостойно и нереално, обиждащо българина. Като първа задача в Народното събрание сме си поставили приемането на антикорупционния закон. Ще настояваме реформата в съдебната система да продължи.

В 43-то Народно събрание Реформаторски блок внесе собствени 90 законопроекта, половината от които вече са действащи. Реформаторски блок бе гръбнакът на реформите в здравеопазването, образованието, сигурността и икономиката. Народните представители на Реформаторски блок бяха едни от най-активните депутати в парламента.

През кампанията проведохме десетки инициативи и се срещнахме със стотици избиратели в цялата област. И разбрахме, че имаме Вашата подкрепа! Вие знаете, че всичко е в ръцете ни, за да направим България такава, каквато я искаме-правова, спокойна и подредена.

Ние, Реформаторите, сме начертали хоризонта и посоката. Каузата е България!

Подкрепете „Реформаторски блок-Глас народен“, за да имате свое представителство в 44-то Народно събрание. Помнете, че гласовете за другите в дясно, извън коалицията „Реформаторски блок – Глас народен“, които няма да успеят да влязат в Парламента, ще се разпределят за БСП и ДПС.

Подкрепете коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ с N 21 в бюлетината.

Общи усилия = сигурен успех!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!