За нов успех на училище „Христо Ботев“ в гр.Септември съобщи директорката му Янка Кметска. С отличия за „Най-добра сценография” и за „Най-добра вокална характеристика на образ” за Антон Ахмедов се завърнаха нашите ученици от Националния фестивал на авторска драматургия и театър на английски език, проведен в дните от 31 март до 2 април в град Кюстендил, каза тя.

04септември

Фестивалът бе организиран от МОН, Британския съвет и посолството на САЩ в България. Учениците се представиха в първа възрастова група със своя авторски драматургичен материал „В очакване на ваканцията” като демонстрираха отлични езикови компетентности и силно сценично присъствие.

Поздравления за техния ръководител Галина Дишкова – старши учител по английски език и за учениците Мария Грозденина, Анджелина Христоскова, Габриел Гьошев, Станислав Сечков, Антон Ахмедов, Симона Божилова, Ивет Кьосекова, Йорданка Върбанова, Благовест Танев и Мартин Зойн. Освен с отличията учениците се завърнаха с приятни спомени от нови приятелства и впечатления от град Кюстендил.