„Един по-различен Великден“ ще дари ва Дома за стари хора в Главиница Фондация „Ви Арт” – гр. Пазарджик. Събитието ще се състои на 8 април, Цветница.

Каква е идеята?

Доброволците на фондацията  – Александра, Лили, Виктор, Виктория, Еделвайс, Иван, Христиана, Криста и приятели, ще дарят свободното си време и ресурс, да организираме един красив празник за възрастните хора от дома.

С помощта на Александър Иванов и MasterArt photo studio ще направим импровизирано фотостудио. Ще снимаме всички 48 възрастни дами и господа. На място ще разпечатаме снимките, ще ги рамкираме и ще ги подарим на нашите нови приятели. За целта ще осигурим осветление, компютри, принтер, рамки за снимки, фотохартия, гримове.

Vanq Ivanova – майстор фризьор от Студио за красота „KALLISTO“ ще направи прически и ще разкраси възрастните дами с помощна на стилизиращите продукти на Christian of Roma.

Момичетата доброволци ще се превърнем в модни стилисти – ще гримираме и подберем стайлинга на дамите и господата. Прически, грим, стайлинг, снимаме, файловете за печат, печат, рамкиране, подаряваме! – разказа Вили Тодорова, създателка на фондацията.

За нас ще е много ценно да създадем едно празнично настроение на възрастните хора, да ги заредим с положителни емоции, внимание и добро отношение, което ще получат от целия екип! – добави още тя.