С над 180 произведения на своите ученици школата по изобразителни изкуства на Марин и Светозара Кузеви ви канят на третата мащабна изложба на ателието. Откриването на експозицията ще бъде на 12.04.2017.г. от 18.30.ч. в галерия „Георги Машев“.

От 16 години школата събира едни от най-интересните и креативни млади хора на Пазарджик. Отдавна това не е просто ателие подготвящо кандидат- студенти по изкуства, а общност и среда на младите хора, за които изкуството се превръща в начин на живот.

В изложбената зала зрителите ще могат да видят от класически етюди по рисуване до дигитални рисунки на графичен таблет. Жанровете, които ще бъдат представени са в широк спектър на изобразителното изкуство: рисунка, живопис, графика, Concept Art., произведения от областта на архитектурата, графичния, модния , интериорния и гейм дизайна.

Кадри на школата са студенти в едни от най престижните академии и университети у нас и в чужбина- САЩ, Канада, Германия, Великобритания, Дания, Холандия, Италия и Австрия . Много от тях са стипендианти и носители на международни награди ,както автори и съавтори на иновативни инженерни проекти.