Бъди модерен, включи се в новото предизвикателство на читалище „Развитие“ в Пещера – фотоконкурс „Селфи в Библиотеката” Направи най-интересните снимки в Библиотеката. Изпрати ги и спечели награда. Докажи,че си човек със стил. Ела в Библиотеката и направи селфи на фона на интериора(книги, стелажи,изложби), или библиотекари, призовават от там.

Изпрати я на е-майл: biblioteka_peshtera@abv.bg или на лично съобщение във фейсбук- профила на библиотеката. Конкурсът е в две категории: деца до 14 години и възрастни. Снимките ще бъдат качени в профила на библиотеката във фейсбук. Авторите на събралите най-много харесвания снимки ще бъдат наградени.

Същността на конкурса е популяризиране на четенето, както и привличане на млади хора към библиотеката. Проявите са посветени на Международния ден на детската книга – 2 април и Международния ден на книгата и авторското право – 23 април. Всички любители на хубавата книга са поканени да се насладят на удоволствието от четенето и да вземат участие в различните прояви и събития, които организира библиотеката.