На 9 май 2017 г. ( вторник ) ще се проведе Благотворителен концерт в подкрепа на Дневен център за деца с увреждания „Вяра, Надежда и Любов“ в град Пазарджик. Концертът ще се състои в Драматично-куклен театър „Константин Величков“ от 19.00 ч.

В него ще вземат участие танцови състави от гр.Пазарджик и областта. Участие са потвърдили от Ансамбъл “ Пазарджик „, Представителен танцов състав “ Чудесия“, Представителен танцов състав „Детство“, Представителен танцов състав “ Чавдар“, Танцова формация “ Хорце „, Танцов състав “ Елша“, село Елшица.

Освен танцова програма участие в концерта са предвидени изпълнения на Васил Вълканов и Айшенур, както и  Представителна формация за автентичен фолклор “ Гласовете на Орфей“ – гр.Пазарджик, които ще зарадват зрителите със своето творчество.

Целта на благотворителното събитие е да бъдат събрани средства за дневния център за деца с увреждания. Това ще стане като зрителите могат да закупят покани с благотворителна цел на стойност 3 лв., с които да присъстват на концерта. Тези покани могат да бъдат намерени засега, само в кафето срещу болница “ Хигия „, а в деня на събитието ще могат да се закупят и на място в театъра.

Освен чрез стойността на поканите хората, които желаят могат да направят своите дарения и в специалните кутии, които ще бъдат поставени във фоайето на театъра в деня на концерта.
Със всички събрани средства от поканите и от дарения ще бъдат закупени инвалидни колички и уреди за рехабилитация, които са необходими на центъра.