От 19:00ч. в Драматичен театър „К. Величков“ гр. Пазарджик гостува театър „Българска армия“ София със спектакъла „Колко е важно да бъдеш сериозен“. Представление, което ще ви достави удоволствието на чаша шампанско – опияняващо и игриво, анонсират от театъра.

Оскар Уайлд обичал да повтаря: “Изкуството е единственото сериозно нещо на този свят, а творецът – единственият човек, който никога не е сериозен”. “Колко е важно да бъдеш сериозен” е най-виртуозно забавната комедия на Уайлд.

Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади аристократични двоайки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

На сцената ще видим – Александър Дойнов, Владислав Виолинов, Антоанета Добрева – Нети, Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Тигран Торосян, Анастасия Ингилизова, Пламена Гетова и Мимоза Базова.

Автор на пиесата е Оскар Уайлд, сценичната адаптация е Красимир Спасов, сценографията на Марина Райчинова, а музиката на Асен Аврамов.

БИЛЕТИ: На касата на Драматичен театър гр. Пазарджик – 034 / 44 35 33