Четиричасов концерт, в който взеха участие Криско, Миро Костадинов, Борис Солтарийски, Краси Радков, Георги Милчев – Годжи и балет Магаданс събраха пет хиляди души на площад „Константин Величков“ в Пазарджик, тази вечер.

22паз1

Криско запали публиката с хитовете си, а освен младежката аудитория успя да привлече към себе си и хора от третата възраст, водещи невръстните си внучета, които знаеха сериозна част от репертоара на рапъра.

22паз2

22паз3 22паз4

Последва изненадата на вечерта, стана ясно, че новото издание на „Плюс Фестивал“ ще бъде на 1,2 и 3 септември в Пазарджик, а новината бе съобщена от водещите на фестивала Александър Иванов и Лазар Вълчев.

22паз5

Те заснеха и видео с хората на площада, което вече е постнато на страницата на фестивала във фейсбук.

Минута по-късно младежите поканиха и към тях се присъедини кметът на Пазарджик – Тодор Попов.

22паз6

Той честити празника на присъстващите, благодари им за това, че отново е заедно с тях по време на празника и пожела да продължим да се събираме по приятни поводи, като подчерта, че тази година за първи път тържествата са продължили по-дълго от обичайното, тъй като бяхме домакини на фестивала на Румънеца и Енчев, който се проведе на Острова. Да сме здрави, успешни и работливи! По-доброто предстои, каза Тодор Попов. Ето още какво каза кметът – ТУК

На сцената след това се озова Миро Костадинов. Освен собствени песни, той с удоволствие пя и песни на Кирил Маричков и Мария Нейкова.

22паз7 22паз8 22паз9 22паз10

Краси Радков се появи в ролята на Гацо Бацов, премина през образа на Бойко Борисов, Дон Корлеоне и завърши като Шишо Бакшишо.

22паз11 22паз13 22паз14 22паз15

След края на шоуто си той обяви и началото на илюминациите, като този път публиката бе сюрпризирана първо със заря от покрива на Театъра, а след това от покрива на сградата на общинска администрация. Накрая всички бяха възхитени от изпълнението. Най-щастливи бяха децата.

22паз16 22паз17 22паз18 22паз19

Последни дойдоха на сцената балет Магаданс, Боби Солтарийски и Георги Милчев – Годжи, заедно със солистката си Цветелина Грахич.

Ето и част от тяхното участие – ТУК