Започна приемът на документи за новоразкритото Спортно училище в Пазарджик. Искам да призова родителите и децата, които имат афинитет към футбол, волейбол, художествена гимнастика, плуване, бокс, джудо, модерен петобой, бадминтон – да се поинтересуват от възможностите, които разкрива пред тях обучението в Спортното училище и да не пропускат този шанс, съобщи директорът Георги Георгиев.

Освен добрите режийни разноски, които учениците ще получават за своето изграждане като спортисти и които са на 100% обезпечени от държавата, общината ще предложи безплатен пансион и столово хранене. Този проект е устойчив и дългосрочен. Време е да покажем, че Пазарджик е готов да възроди своя спортен дух, а Спортното училище трябва да бъде фундаментът, върху който ние да изградим и да надграждаме оттук нататък новата спортна история на нашия град.

Първият етап на кандидатстване ще продължи до 20 юни, вторият – от 10 до 18 август. Приемът на документи се осъществява на първия етаж на СУ „Георги Бенковски“ всеки делничен ден от 9:00 до 17:30 часа. Повече информация може да се получи на тел. 034/44-35-19. (Още информация: goo.gl/BajqQC)