С два сребърни медала и един бронзов се завърна от Пловдив малката Дара Стоянова. Днес тя взе участие в Международния турнир „Тракия къп“. Тя се състезаваше се в категория А, за деца до 10 години. Специални гости на​ турнира бяха олимпийската шампионка Любомира Казанова, Катрин Тасева, Мария Петрова и неповторимата Нешка Робева, която с появата си изправи залата на крака, разказа майката на талантливата гимнастичка – Зоя Стоянова.
Прекрасното изпълнение на състезателките беше наблюдавано от едно от най-знаковите лица в българската художествена гимнастика – Нешка Робева.

10дара3

23 български клуба и отбори от Русия, Сърбия, Финландия, Израел, Молдова, Гърция Англия, Индия, Босна и Херцеговина и Испания участват в четвърти Международен турнир по художествена гимнастика „Тракия къп“ и приз Мария Петрова.

10дара2

Той се провежда от 9 до 11 юни в спортната зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.
Приветствие от името на Община Пловдив по време на днешната церемония по официалното откриване даде заместник-кметът Георги Титюков. Той пожела на красивите грации да бъдат усмихнати и най-добрите от тях да победят.

10дара1

Турнирът се организира от пловдивския спортен клуб по художествена гимнастика Тракия с любезното съдействие на Българската федерация по художествена гимнастика и финансовата подкрепа на Община Пловдив.
Зоя Стоянова изрази благодарности на прекрасните треньорки Вили Петкова и Диди Кирова. От понеделник започва голямата подготовка за нашия турнир „Диляна Прима“ който ще се проведе На 24 и 25 юни.